Over ons

Dit is de reden dat je met plantextracten van HempClinic goed kunt slagen.

Met name de Cannabinoïden uit de Hennepplant die ondersteuning bieden in je eigen endocannabinoïdensysteem (ECS). De wetenschap wist al lang dat het bestond maar sinds de jaren 70 weet men ook hoe het werkt en waarom dit systeem zo belangrijk is voor het behoud van de gezondheid.

Samen met de begeleiding door HempClinic gaan we samen met u op zoek naar de beste structurele oplossing voor uw probleem.
Verwacht niet dat u altijd snel geholpen wordt in de winkels HempClinic. We zullen altijd vragen stellen. Dit doen we om een gemotiveerde oplossing aan te dragen

HempClinic missie

HempClinic is het midden tussen een apotheek en een drogist.

Op een wetenschappelijke manier gaan we om met klachten van mens en dier om hiermee de levensstandaard te vergroten en klanten gelukkiger te willen maken.

HempClinic visie

HempClinic wil voor 2025 de grootste professionele aanbieder zijn van wetenschappelijke alternatieve geneeswijze in Nederland. Met meer dan 20 HempClinic winkels en meer dan 200 servicepunten. Dit doen we door een coöperatieve opzet van de organisatie en een gebruikersplatform waar gebruikers samen met ons de beste oplossingen kunnen aandragen.